De Giga Kangoeroedag is een grote sportdag voor kleuters. Deze sportdag zal bestaan uit enkele activiteiten gerelateerd aan het korfbalspel, maar ook andere leuke bewegingsactiviteiten die passen bij de kleuters. 

 

De Giga Kangoeroedag zal plaatsvinden op woensdag 2 maart 2016. Het doel van deze sportdag is kinderen in aanraking laten komen met sport in het algemeen. Wij vinden het als korfbalvereniging belangrijk dat kinderen de gelegenheid krijgen om te sporten. De sportdag wordt georganiseerd op de woensdagochtend onder schooltijd. De woensdagmiddag vindt het jaarlijkse Minitoernooi plaats voor de groepen 3 en 4. Dit toernooi wordt al jaren georganiseerd en aan dit concept zal weinig veranderen.

Corrie en Ellen hebben vanuit het bestuur al eerder dit jaar een inspiratieworkshop bijgewoond met betrekking tot de Giga Kangoeroedag en inmiddels kunnen we vermelden dat een aantal enthousiaste vrijwilligers al druk bezig zijn met de eerste voorbereidingen. De groep is vol enthousiasme begonnen de eerste contacten met de scholen te leggen en ideeën te spuien voor de organisatie en invulling van deze dag. Het belooft een GIGA-feestochtend te worden voor de jongste jeugd! Binnenkort meer..