Vrijdagavond 12 januari was het dan zover, de glitter outfits mochten eindelijk de kast uit!

We kregen maar liefst 60 aanmeldingen binnen. Reden genoeg voor de JAC om dit feest tot een succes te maken! Het thema van dit jaar was “GLITTER”. 

De aankleding van dit feest moest natuurlijk geheel in stijl! De kinderen kwamen binnen via de rode loper, bij de speciale ingang voor het Glitterbal. Ze vervolgden hun weg door de glittergordijnen, waarna ze uitkwamen bij het welkomstcomité. Ze werden ontvangen met een heerlijk glaasje kinderchampagne en werden begeleid naar de dansvloer. De kantine was namelijk omgetoverd tot een ware dansvloer met slingers, discoballen & ballonnen. Ook een DJ kon natuurlijk niet ontbreken op dit coole feest, DJ Frank was weer van de partij om de leukste liedjes te draaien. Het dansen kon beginnen!

Tussen het dansen door was er ook nog tijd om een mooie foto te maken bij onze fotograaf Wim. De JAC had een super leuke fotohoek ingericht, waar er gebruik kon worden gemaakt van de gaafste attributen! Poseren met je team, vrienden of vriendinnen, alles was mogelijk!

Ook had de JAC nog een speciale verrassing in petto, er waren namelijk een aantal awards te winnen tijdens het Glitterbal: beste danser, beste danseres, best geklede jongen en best gekleed meisje. Iedereen zag er super uit, de mooiste outfits hebben we voorbij zien komen. Ook de dansmoves van de jeugd van DSO verbaasde ons! Complimenten!

Het Glitterbal was een GEWELDIG GROOT SUCCES.

Wij willen iedereen bedanken die heeft meegeholpen: DJ Frank bij de muziek; Wim voor de fotografie; trainers en coaches die er waren en natuurlijk alle kinderen die zich hebben opgegeven.

Het was een onvergetelijke avond en zeker voor herhaling vatbaar! De rest van de foto’s zullen snel op het Google+ account van DSO verschijnen! Houd de website, Facebook en Instagram in de gaten!

We zien jullie op de volgende activiteit!

Groetjes namens de JAC,

Marieke Fortuin