Grote Verloting DSO

 Grote verloting DSO

Tijdens Klundert op een Kluitje op 25 juni waar DSO ook weer vertegenwoordigd zal zijn, zal de Grote Verloting worden getrokken.

Dit jaar zal de Grote Verloting in het teken staan van de aanschaf van nieuwe sportmaterialen voor de jeugd. Er zijn bijvoorbeeld nieuwe type ballen die gebruikt worden waar we voor moeten investeren.

 

Er zullen uiteraard weer mooie prijzen te winnen zijn zoals een tegoedbon van 200 euro voor de Albert Heijn in de Klundert, tegoedbon voor 120 euro die besteed kan worden bij alle deelnemende winkels van ‘Winkelen in de Klundert’ en nog veel meer bonnen voor bijvoorbeeld de Pastorie, Jacco’s Mens Wear, Keurslager Jongmans, Maribel Mode te veel om op te noemen!

 

In de komende periode zal aan elk spelend lid een lotenboekje met 10 loten worden meegegeven van maar 1 euro per stuk. We willen jullie vragen deze te verkopen aan je ouders, ooms, collega’s, buren en andere mensen die DSO een warm hart toe dragen.

 

Dit jaar heeft DH Afbouw weer de DSO Grote Verloting mogelijk gemaakt door de bedrukking van de loten te sponsoren!

 

Wij willen alle leden alvast bedanken voor jullie hulp om er samen een mooie actie van maken waarbij de opbrengsten volledig naar DSO zullen gaan om weer geweldige materialen te kunnen aanschaffen. Zonder een verenigd DSO kan de vereniging DSO niet bestaan! Als je er nog meer kan verkopen aan je collega’s dan kan je me altijd contacten om meer boekjes te vragen .

 

Groeten,

 

Roeland Strootman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

#GroteVerloting #WijZijnDSO #SamenInActie