Beste leden,

via deze weg wil ik jullie informeren over de uitkomst van de enquête betreffende de veldverkleining.

Van de 203 stemgerechtigde leden hebben er 90 leden een enquête ingevuld over de vraag of de voorstelde investeringen plaats mogen vinden. 90 leden hebben positief geantwoord en 0 leden hebben negatief geantwoord op deze vraag.

Het bestuur heeft daarom besloten de werkgroep veldverkleining de investeringen door te laten voeren tijdens de komende werkzaamheden. Wij danken iedereen die ons het vertrouwen heeft geven op deze bijzondere manier.

Hieronder staat een tekening zoals het er ongeveer uit komt te zien na de veldverkleining. Wij zijn in afwachting van de definitieve tekeningen van de gemeente en aannemer. Zodra wij deze hebben zullen wij die ook op onze website plaatsen. Een eerste afspraak met de aannemer zal binnenkort plaatsvinden waarna de werkzaamheden van start zullen gaan.

Verder zijn wij, net als iedereen, in gespannen afwachting van de persconferentie komende dinsdag. Mocht de uitkomst hiervan invloed hebben op onze vereniging dan zullen wij iedereen natuurlijk daarover zo spoedig mogelijk informeren.

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe!

Namens het bestuur en de werkgroep veldverkleining,

Steven ten Cate
Voorzitter DSO