Voor mensen die niet kunnen of willen korfballen in competitievorm, maar die toch een uurtje per week in beweging willen zijn, start DSO met een alternatief programma KombiFit. In dit programma komen diverse bewegingsvormen naar voren, zoals wandelen, fietsen, balspelen in lichte vorm en verder alles, wat we met dit groepje kunnen bedenken. Het doel is dat we recreatief een uurtje in beweging zijn, waarbij we elke week een andere sportvorm beoefenen.


Inmiddels hebben we 6 aanmeldingen voor dit programma, maar we zoeken natuurlijk nog meer mensen die in beweging willen komen.
Na eerste opstartfase zal de contributie voor nieuwe leden 5 euro per maand bedragen. Voor niet spelende leden verandert de contributie vooralsnog niet.
We gaan starten met KombiFit op donderdag 28 maart 2013 van 20:00 – 21:00 uur in onze kantine 't Thuishonk aan de Molenvliet.
Als het bovenstaande jou wat lijkt, geef je dan op via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bij Willem van Dueren den Hollander, tel. 0168 404793 of bij Ria Verkijk, tel. 0168-404327.