Het verhaal van DSO

Op 28 maart 2013 zijn we gestart met het programma KombiFit van DSO Korfbal om te kijken of we hiermee in een sportbehoefte konden voorzien en natuurlijk of we hiermee ook nieuwe leden konden aantrekken. We hadden afgesproken dat we zouden starten als er minimaal 10 mensen zouden komen. Tot onze grote verbazing blijkt het programma niet alleen nieuwe leden, donateurs en niet spelende leden aan te trekken, maar zelfs spelende leden hebben zich hiervoor aangemeld. Inmiddels zijn we met een ploeg van 29 zeer enthousiaste mensen die zich al helemaal KombiFitter willen noemen.

We zijn nu een maand verder en daarom gaan we kijken wie van de nieuwe leden en donateurs zich definitief willen aanmelden bij DSO Korfbal voor het KombiFit programma. Deze mensen hebben inmiddels een mail met een machtigingsformulier ontvangen. Voor niet spelende en spelende leden verandert er niets. Zij betalen al contributie en deze blijft (vooralsnog) ongewijzigd. Alleen wordt er vastgelegd dat zij meedoen aan het KombiFit programma.

Het machtigingsformulier is inmiddels ook via de site te downloaden en is speciaal bestemd voor KombiFitters. Je kunt hiermee  DSO machtigen om per kwartaal € 15,00 af te schrijven van je rekening of aangeven dat je dit zelf gaat regelen.Het ingevulde formulier kun je afgeven aan Willem van Dueren den Hollander (Penningmeester) of Ria Verkijk (secretaris) of achter de bar van de kantine.

HoofdJeugdSponsor