In januari hebben we de bowlingbaan en kantine van Etten-Leur onveilig gemaakt, tijd voor een nieuwe uitdaging voordat we weer buiten gaan trainen.
Deze keer hadden Hans en Gonnie voor 30 maart de jeu de boules baan in Oudenbosch voor ons besproken. Nog niet buiten, maar vanwege het wisselvallige weer maar voor de binnenbanen.

Met 18 personen gingen wij er die avond naar toe om petanque te spelen, zoals het eigenlijk heet.
We werden heel vriendelijk ontvangen door 2 alleraardigste dames, die ons na de koffie de spelregels uitlegden. Ook deze gelegenheid had weer iets van een huiskamer idee, net als in Etten Leur, dus jullie begrijpen dat wij ons ook hier direct thuis voelden. Wij hebben wel iets met het knusse….
De banen waren enigszins hobbelig maar dat mocht de pret niet drukken.
Het was als vanouds weer heel gezellig en heel leuk om te doen. Ook bij deze tak waren de uitslagen toch enigszins verrassend. En het was soms ook heel moeilijk om vast te stellen wie het dichts bij het opgegooide balletje lag.
Maar ook daar is een oplossing voor, gewoon meten met meetlat…
Na dat we uiteraard nog genoten hebben van een drankje en bittergarnituur ( met dank aan de 2 jarige. Pieter en Bep) was het weer tijd om huiswaarts te gaan.
Ook hierbij weer enkele foto's, zodat jullie toch kunnen zien, dat er niet heel de avond wordt gedronken.
Leuk om te doen, en misschien iets om ook bij DSO aan te leggen, tenslotte hebben we nog gras…

Ons volgende uitje staat ook al weer gepland, iets eerder dan gebruikelijk, vanwege dat er een aantal KombiFitters vroeg op vakantie gaan.
19 april gaan we eten bij de Passant in Moerdijk...dit belooft ongetwijfeld weer heel gezellig te worden.

Zin om eens een keer te komen kijken op het veld en mee te doen??? Wij trainen op donderdag van 20.15 tot 21.15 uur, van harte welkom.


Groetjes van de
KombiFitters