DSO 1 is nog altijd ongeslagen in 2017. Afgelopen zaterdag werd ook Stormvogels verslagen, 13-11. In een doelpuntarme wedstrijd was het niveau lang niet altijd hoog, maar de spanning vergoedde veel.

Vanaf minuut 1 beten beide ploegen zich in elkaar vast. Er werd weinig weggegeven en de kansen die er waren, werden niet benut. DSO liep weg naar 4-2, maar verzuimde in die fase door te drukken. Zo kon Stormvogels aanhaken en bij rust stond het weer gelijk: 6-6. Ook in de tweede helft lukte het DSO maar niet om een gat te slaan. DSO kwam wel steeds op voorsprong, maar iedere keer was daar weer een antwoord van Stormvogels. In de slotfase kwamen Jean-Paul en Naomi nog in het veld om de beslissing te forceren en met succes, Naomi scoorde de 12-11 met nog een minuut te spelen. In de aanval daarop kwam Stormvogels niet eens tot een kans, waardoor de buit wel binnen was. In de laatste seconde gooide Remco er nog een vrije bal in waardoor de eindstand op 13-11 uitkwam.

Door deze overwinning kan DSO nog altijd tweede worden. Atlas en Ventura Sport spelen op de laatste speeldag tegen elkaar. Wint Atlas, zijn zij kampioen en kan DSO bij winst op Blauw - Wit nog een beslissingswedstrijd gaan spelen tegen Ventura Sport. De winnaar van die partij speelt dan weer tegen de nummer 2 uit een andere derde klasse voor promotie naar de tweede klasse.

Nu eerst een paar weken rust. Op 11 maart staat de wedstrijd tegen Blauw Wit op het programma. We hopen daar op veel support!