• 4
  • 5
  • 6
  • 7

DSO heeft opnieuw een hele belangrijke overwinning geboekt. In eigen huis werd koploper TOGO met 24-17 verslagen. Door deze fantastische teamprestatie komt DSO nu op de gedeelde 4e plaats terecht samen met Stormvogels.

In het eerste aanvalsvak stonden vandaag Angelique, Martiena, Jasper en Frank en in de verdediging begonnen Naomi, Tessy, Rob en Rubin. Jean-Paul en Marieke waren afwezig, Erik begon aan de kant wegens een lichte blessure. Bij TOGO de gebruikelijke namen in het veld en zo ontstonden er mooie koppeltjes. In de beginfase ging het gelijk op met een 2-2 tussenstand als gevolg. Daarna ging het bij DSO iets beter draaien en pakte de ploeg een voorsprong van 3 punten. TOGO gaf zich echter niet zomaar gewonnen en kwam van een 9-6 achterstand terug tot 10-10. In de allerlaatste seconde van de eerste helft wist Frank nog te scoren waardoor DSO met een verdiende voorsprong de rust in ging.

Tijdens de uitwedstrijd in Goes speelde DSO een hele slechte 2e helft en daardoor verloor de ploeg toen de wedstrijd. Dit keer liep dat gelukkig totaal anders. Al vroeg in de 2e helft kwam Erik in de ploeg voor Rob en dat pakte goed uit. Rubin heerste in de rebound en zo kon Erik blijven herhalen en lieten de goals niet lang op zich wachten. Martiena scoorde vervolgens de belangrijke 16-13 en via doelpunten van Frank, Erik en Jasper liep DSO verder weg. Bij 20-14 probeerde TOGO nog wat te forceren met een aantal wissels, maar dat mocht niet meer baten. DSO liep zelfs nog verder weg en won de wedstrijd uiteindelijk met 24-17.

Een prachtig resultaat tegen de koploper waar we als ploeg trots op mogen zijn. Iedereen heeft zijn of haar steentje bijgedragen en zo komen we wederom tot 24 goals. Door de overwinning van Zaamslag op Scheldevogels ziet de stand er opeens veel gunstiger uit. Volgende week gaat DSO op bezoek bij Stormvogels. Beide ploegen hebben op dit moment 9 punten en staan op de veilige 4e en 5e plaats. Scheldevogels staat zesde met 8 punten, KVK 7e met 6 punten en Zaamslag blijft 8e met 4 punten. Aan DSO de taak dit vertrouwen vast te houden en ook volgende week de 2 punten binnen te halen!