• 4
  • 5
  • 6
  • 7

De DSO selectie trad afgelopen weekend aan tegen WION uit Rotterdam. Eerder dit seizoen verloren zowel DSO 1 als DSO 2 in Rotterdam, dus het was zaak het dit keer beter te doen. Dat lukte deels: DSO 1 verloor opnieuw, maar DSO 2 won van de koploper!

Het veldseizoen van DSO 1 in de tweede klasse verloopt moeizaam. Er werd pas 1 keer gewonnen en dat is te weinig om in aanmerking te komen voor handhaving. Toch blijft de ploeg het proberen, zo ook tegen Wion. De tegenstander was niet helemaal compleet en DSO kon aanvankelijk prima mee. In de openingsfase was het stuivertje wisselen en DSO kwam bij 7-6 voor het eerst op voorsprong. Een zwak einde van de eerste helft zorgde er echter voor dat WION wegliep en bij rust stond het al 9-14. Erg zonde om het in die fase weg te geven. De tweede helft bleef die marge in stand. DSO kon niet dichterbij komen en WION speelde de wedstrijd gecontroleerd uit. Voor DSO 1 is het zaak de resterende 2 wedstrijden tegen Erasmus en Seolto winnend af te sluiten, om zo het seizoen toch nog wat kleur te geven.

DSO 2 won zoals gezegd wel van WION, tot aan deze wedstrijd nog de koploper. Het tweede is bezig aan een prima veldseizoen en heeft inmiddels handhaving in de reserve 2e klasse veilig gesteld. Een zeer knappe prestatie! DSO stond de gehele wedstrijd op een voorsprong van 3-4 punten maar maakte het aan het einde nog onnodig spannend. Toch werden opnieuw 2 punten behaald en DSO 2 heeft er inmiddels 14 behaald. De laatste 2 wedstrijden kunnen lekker vrijuit worden gespeeld en dan kan iedereen met een goed gevoel op vakantie.

Volgende week geen korfbal wegens Pinksteren, maar een week later spelen DSO 1 en 2 weer thuis. Wij hopen jullie allemaal daar weer te zien!