• 4
  • 5
  • 6
  • 7

Ook de derde wedstrijd van het seizoen is door DSO winnend afgesloten. Laagvlieger Luctor kon lang mee, maar de overwinning voor DSO kwam nooit in gevaar: 18-13.

DSO begon in de vertrouwde opstelling aan de wedstrijd. Waar DSO meedoet om de bovenste plaatsen, is Luctor juist in strijd tegen degradatie. Toch duurde het even voor dit krachtsverschil ook op het scorebord zichtbaar werd. DSO had genoeg rebound en daardoor genoeg kansen, maar het vizier stond niet altijd op scherp. Wel liep DSO langzaam maar zeker weg bij de gasten uit Terneuzen. Bij rust was het verschil 3, 8-5.

Net als vorige week speelde DSO een uitstekend eerste kwartier van de tweede helft. Van 8-5 naar 12-6 en vervolgens naar 15-8. Kenmerkend voor de overmacht waren de vele rebounds die Arthur en Jean Paul pakte, waardoor DSO kon blijven herhalen. Luctor gaf echter niet op en kwam nog 1x terug tot 15-12, maar de 16-12 van Lotte zorgde ervoor dat het verzet definitief was gebroken. Sowieso waren de dames van DSO goed op dreef met maar liefst 12 goals. Esmeralda schoot met scherp en bepaalde met haar 6e treffers de eindstand: 18-13.

Het was zeker niet altijd even scherp, maar opnieuw 2 punten erbij en DSO blijft dus bovenin meedoen. Met de uitwedstrijd tegen Good Luck op het programma moet DSO in staat zijn om ook na 4 wedstrijden nog zonder puntverlies te blijven. De wedstrijd in Middelharnis begint volgende week zaterdag om 15:30 uur.