Heey, jij daar! Zal je jezelf niet eens voorstellen?! We willen natuurlijk wel graag weten wie we meenemen op kamp!

Allereerst maar je naam. Hoe heet je eigenlijk?
Ik heet Roeland Strootman

Oke dan. Maar waar moeten we je eigenlijk van kennen?
Ik ben de sterspeler van DSO het beste en hoogste team, DSO 5. Ik speel al korfbal sinds de kangoeroes en heb er veel plezier in. Daarnaast probeer ik zo goed mogelijk om te gaan met al het geld van DSO als penningmeester van de vereniging.

Dus ook al zo’n betrokken DSO-er!! Fijn! Maar kamp is heel iets anders dan andere activiteiten binnen DSO. Wat kunnen we van jou verwachten tijdens kamp?
Fanatisme, ik MOET winnen! Valsspelen mag niet, maar iemand omkopen moet best kunnen ?. Let maar op, mijn team wordt KAMPIOEN.

Enne, hoe oud ben je?
Ik ben nog maar 33 hele jaren jong.

DSO is je grootste hobby natuurlijk. Heb je toevallig nog andere hobby’s?
In de zomer vind ik het leuk om een visje te vangen in de gracht of schatten te zoeken met Geocaching. Verder tour ik graag in de auto door Europa.

Cool! En heb je ook huisdieren?
Ja zeker, ik heb een hele lieve kater Guus en de bijbehorende vlooien.

We willen natuurlijk ook graag weten wat je lievelingseten is. Wat lust je graag?
Ik vind bloemkool met een zelf-gepaneerde Schnitzel erg lekker of een pannekoek gebakken met spek samen met een topping van spinazi a-la creme met kip stukjes. Heerlijk! Van de vette hap is een broodje kaassoufflé mijn favoriet.

Ja, dat is inderdaad erg lekker!! Als jij een dagje vrij bent. Wat is dan volgens jou het allerleukst om te doen?
Op een mooie lentedag rondrijden in de auto zonder een bepaald doel, zonder de snelweg op te gaan en ergens willekeurig te stoppen voor de lunch of een ijsje. Hierna een stuk wandelen en met Geocaching schatten te gaan zoeken. Nederland heeft veel gave leuke weggetjes door de polder en plekken waar bijna niemand komt.

Kun jij iedereen in 2 zinnen vertellen waarom iedereen mee MOET gaan op kamp?
Het kamp van DSO is het weekend waar je de leukste spellen zal spelen, de vetste bos activiteiten zal doen en heel veel zal lachen rond het kampvuur. Ik kan me werkelijk niet voorstellen waarom je niet mee zou willen gaan, het is elk jaar geweldig!

Thanks voor het voorstellen!! Enne… Tot kamp!