Vandaag mocht DSO 2, net zoals de andere helft van de selectie aantreden tegen de koploper.
Mede door (werk)verplichtingen en blessures gingen we met een ietwat gewijzigde samenstelling met goede moed op pad.

Dat TOP ook gehoord had van onze goede overwinning was wel duidelijk toen we het wedstrijdboekje lazen, zo werd TOP gewaarschuwd om niet te onverschillig te beginnen. Een goede boost voor onze zelfvertrouwen uiteraard.

De wedstrijd startte en het kostte wat tijd om het nieuwe strijdplan van Rob onder de knie te krijgen, en ingespeeld te raken in de nieuwe opstelling, hierdoor incasseerden we een 3-0 achterstand. Na de time-out van Rob kreeg DSO de smaak te pakken en kwam terug naar 2 punten verschil en uiteindelijk 1 punt verschil.
Ruststand 9-8.

Tegen de koploper die zeker mee kan in de 1e klasse is deze ruststand op zich al een prestatie waar we trots op konden zijn, maar we wilden meer uiteraard.

Na rust ging het weer gelijk op en Lotte maakte nog de 10-10, waar TOP als tegen antwoord er 12-10 van maakte. Met maar liefst 3 tactische wissels van TOP, waaronder 2 lange heren uit hun (oude?) selectie erin te brengen, stopte de motor van DSO, en was de kracht om TOP bij te blijven helaas op... TOP liep verder uit en de eindstand werd 17-10. Met de complimenten van de trainer van TOP, omdat we wel de meeste weerstand hebben geboden in deze competitie

Zoals eerder vernoemd, mogen we trots zijn dat we in staat waren om de koploper 40 minuten bij te houden en moeilijk te maken, echter duurde de wedstrijd voor het jonge DSO team net te lang...

We willen Arthur, Tom en Anne bedanken voor het meegaan en hun prima invalbeurten!

Wij gaan onze leerpunten eruit halen, zodat we volgende week kunnen knallen tegen Oranje-Wit waarvan op basis van de laatste uitslagen zeker punten gepakt kunnen worden! Daarbij zal jullie support meer dan welkom zijn!

Hopelijk zien we jullie zaterdag om 16.20 in de Niervaart!