• 4
  • 5
  • 6
  • 7

DSO 5 speelde uit tegen Oranje Zwart de mede titelkandidaat. DSO wilde zeker de punten pakken omdat vorige keer verloren werd van Oranje Zwart. Zoals de hele competitie al het geval is was DSO zwak in de afronding. Het aanvalsvak kwam zeer moeizaam tot afronden van de kansen.

De tegenpartij toonde zich vandaag ook niet op zijn sterkst. Met 3-3 werd afgeblazen voor de rust. Na de rust was het binnen enkele minuten 4-4. De twintig minuten die daarop volgende was de bal het meest aan DSO kant maar de kansen werden niet verzilverd. Het was moeilijk de moed er in te houden. De omslag kwam toen het verdedigingsvak in de aanval kwam en heel vlot twee keer scoorde. De minuten tikten van de klok en jawel DSO 5 was dan toch kampioen met 5-9 als eindstand. Terug in Klundert werd het team in de bloemen gezet en werd er nog flink nagenoten met een hapje en een drankje. Oranje Zwart kan de titel delen als zij volgende week winnen.