DSO heeft voor het eerst dit seizoen verloren. In Klundert kwam DSO zelf niet goed voor de dag, terwijl bij Seolto alles lukte, uitslag 12-24.

Seolto begon ontzettend sterk aan de wedstrijd. Met een afrondingspercentage van boven de 70% werd DSO volledig overlopen. Binnen 10 minuten wist Seolto maar liefst 9x te scoren. Er zijn ploegen die dat in een hele wedstrijd niet voor elkaar krijgen. Zo moest DSO voor de derde wedstrijd op rij in de achtervolging. Tegenvaller was ook het uitvallen van Esmeralda en later ook Erik, al kon laatstgenoemde later nog weer terugkeren binnen de lijnen. Nog voor rust verkleinde DSO de achterstand naar 3 punten, ruststand 8-11.

In de tweede helft kreeg DSO voldoende kansen, onder meer via strafworpen, maar de afronding was niet goed genoeg. Seolto bleef wel scoren en liep uit naar een grote voorsprong. Een kwartier voor tijd was de wedstrijd dan ook beslist. Verdedigend oogde DSO bijzonder kwetsbaar en als er aanvallend dan ook niet wordt gescoord, speel je een verloren wedstrijd. Seolto won de wedstrijd uiteindelijk verdiend, al was de uitslag misschien wat geflatteerd: 12-24.

Voor DSO rest nu nog 1 wedstrijd voor de overstap richting de zaalcompetitie. Tegenstander is KVK, een ploeg uit de middenmoot waar DSO eerder dit seizoen van wist te winnen. Om opnieuw te kunnen winnen zal DSO wel uit een ander vaatje moeten tappen dan tegen Seolto. DSO staat nu samen met Blauw Wit op de 2e plaats, 1 punt achter Seolto.