We zijn ontzettend blij dat we komende weken weer wat meer mogen en elkaar weer enigszins kunnen treffen op het korfbalveld! Helemaal zoals het ooit was, is het zeker nog niet maar we zijn gewoon al blij met íets! Van die ruimte maken we graag gebruik dus zal de kantine weer opengaan om te douchen en kantine/bar rondom trainingen + eventuele (jeugd)wedstrijden en activiteiten die wellicht nog gaan komen.

DAAROM DUS OOK WEER: Barbezetting gezocht!

We zijn dus ook weer op zoek naar mensen die een bardienstje willen draaien. Een hele bijzondere want je mag vanuit je bar positie ook de drankjes die besteld gaan worden, brengen naar de tafeltjes!

Wie helpt ‘de bar’ komende weken om haar sociale rol binnen de vereniging weer in te vullen?

Je kunt je heel gemakkelijk inschrijven via onderstaande link. Op deze website vind je een overzicht van alle diensten. Door op de groene knop te klikken, verschijn het inschrijfveld en kun je jezelf opgeven voor de dienst.

https://bar.korfbal.net

Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail en je ontvangt tijdig een herinneringsmail zodat je deze belangrijke dienst niet vergeet.

Wij hopen alle diensten snel te kunnen invullen met elkaar zodat we elkaar komende weekjes nog kunnen zien en een heeeeeel klein beetje kunnen inhalen wat we afgelopen maanden zo hebben moeten missen: De gezelligheid en saamhorigheid in en rondom de kantine! Weliswaar aangepast en met de regels zoals gecommuniceerd maar het is íets!

Alvast bedankt en tot snel!

De werkgroep Kantine
Ron Strootman (opperhoofd), Esther Moerland, Damy den Hollander-Schoonman, Luuk van Oers, Hilbert Schreuders, Lianne den Hollander en Anton van Dam